Sea Buckthorn

Inevitaworld.com's Sea Buckthorn is een koudgeperste bes en zaadolie voor members die voeding willen toevoegen aan hun huidverzorgingsroutine. Geëxtraheerd uit Hippophae rhamnoides, heeft het een levendige oranje kleur en een duidelijk fruitig aroma met hints van citrus en aardsheid. Het biedt een rijke aanvulling op routines gericht op hydratatie, droogheid, irritatie en een stralend uiterlijk. Studies hebben gekeken naar sea buckthorn en de gezondheid van de huid, hoewel dat onderzoek geen belofte is van resultaten van deze olie. We volgen nog steeds het spoor van plant naar fles. Het best voor: dagelijkse huidverzorging, routines voor droge huid, voedende mengsels, een stralend uiterlijk Ingrediënten: Sea buckthorn (Hippophae rhamnoides) berry and seed oil, natuurlijk carotenoids en tocopherols (vitamin E) bevattend. Herkomst: Koudgeperst uit sea buckthorn bessen en zaden. We volgen nog steeds het spoor van plant naar fles. Hoe te gebruiken: Verdun en verwerk in serums, crèmes of oliën als onderdeel van een voedende huidverzorgingsroutine. Kan ook worden verwerkt in natuurlijke cosmetica en huidverzorgingsformuleringen. Het ingrediëntverhaal: wat het onderzoek zegt over dit ingrediënt, en waar we het vandaan proberen te volgen, in Sea Buckthorn op Clekina. Ons verhaal gaat over het ingrediënt in het algemeen; dit product komt van zijn eigen maker. Onderzoek dat we hebben gelezen: Yang et al. 2009 · J. Nutritional Biochemistry Gevonden via Clekina, waar we de plaatsen, mensen en het onderzoek delen achter wat we voeren. Meer verhalen in het Clekina Journal.